V. 19 MÅNDAG
PERSILJEJÄRPAR
Serveras med stekt potatis, krämig skogssvampsås, lingon sylt och inlagd gurka.
KYCKLINGSPETT
Med sidfläsk och lök. Serveras med klyft potatis, tomatsalsa och fetaostdipp.
SMÖRSTEKT KUMMELFILÈ
Serveras med kokt potatis, varma grönsaker och skagenröra.
PASTA MAFIOSO
Med fläskfilé, biff, purjolök, champinjoner, sambal och tomat- gräddsås. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA GRÖNSAKSBIFFAR
Serveras med klyft potatis, tomatsalsa och fetaostdipp.
TONFISKSALLAD
Med quinoa, rotfrukter, linser, ägg, rödlök och vitlökssås.
V. 19 TISDAG
STEKT KALVRYGG
Serveras med klyft potatis, rödvinssås, grillade grönsaker och bearnaisesås.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
FISH & CHIPS
Serveras med pommes, rädissallad, remaouladsås, dill och citron.
PASTA POLLO
Med kycklingfilé, paprika, purjolök, curry, champinjoner och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA RÖDBETSBIFFAR
Serveras med ångkokt basmatiris, kapris, dijon, nötchutney och chevré.
BEETROOTSSALLAD
Med rödbetor, fetaost, quinoa, sojabönor, rotfrukter, pumpafrön, rödlök och dijondressing.
V. 19 ONSDAG
KYCKLING PICATA ALA MILANESE
Serveras med krämig ris, tomatsås och varma grönsaker.
SKÅNSK KALOPS
Serveras med kokt potatis och inlagda rödbetor.
NORDISK FISKGRYTA
Med rökt blandfisk och grönsaker. Serveras med vitlöksbröd och kokt färsk potatis.
PASTA MEDUSA
Med biff, fläskfilé, grönsaker, sambal och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA SPRINGROLLS
Med halloumiost och grönsaker. Serveras med klyft potatis och sweet chilisås.
VEGANSALLAD
Med grönsaker, rostade rotfrukter, avokado, hummus, rostad sötmandel, groddar och örtolja.
V. 18 TORSDAG
KYCKLING SCHNITZEL
Serveras med klyft potatis, rödkål coleslaw, parmesansmör, gröna ärtor samt rödvinssås.
SPANSK KÖTTGRYTA
Med chorizokorv, kyckling, fläsklägg och bönor. Serveras med kokt potatis och creme fraiche.
FISH & CHIPS
Med pommes, tartarsås, rädissallad samt dill och citron.
PASTA MEDUSA
Med biff, fläskfilé, grönsaker, sambal och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, spenat och grönsaker. Serveras med en krämig tomatsås och toppas med riven ost.
TONFISKSALLAD
Med quinoa, rotfrukter, linser, ägg, rödlök och vitlökssås.
V. 18 FREDAG
ITALIENSK FLÄSKKOTLETT
Ostgratinerade. Serveras med potatismos, krämig grönsakssallad och körsbärsås.
BISTRONS KÅLDOLMAR
Serveras med en krämig grönsakssås, kokt potatis och lingonsylt.
FLUNDRAFILÈ (panerad)
Serveras med kokt potatis, skagenröra, varma grönsaker, dill och citron.
PASTA CARBONARA
Med bacon, sidfläsk, svartpeppar, äggula och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Serveras med tre sorters ost, spenat, grönsaker, krämig tomatsås. Toppas med riven ost.
BEETROOTSSALLADMed rödbetor, fetaost, quinoa, rotfrukter, pumpafrön, rödlök och dijondressing.
Copyright ©2024 All rights reserved. Bistro Sickla