V. 16 MÅNDAG
SVENSKA PANNBIFFAR
Serveras med stekt ägg, lök- rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis.
MAJSKYCKLING SUPREME
Bräserad i en krämig sås . Serveras med potatismos och saltgurka.
KUMMELFILÈ
Ägg och ostpanerad. Serveras med kokt potatis, skagenröra och varma grönsaker.
PASTA MAFIOSO
Med biff, fläskfile, sambal, purjolök, paprika, champinjoner och grädde. Toppas med riven ost.
MIMMIS RÖDBETSBIFFAR
Serveras med ångkokt basmatiris, jungfrusallad, mango chutney samt chevrédipp.
TONFISKSALLAD
Med tonfisk, rödlök, quinoa, rotfrukter, ägg, böngroddar samt vitlöksdressing.
V. 16 TISDAG
JAPANSK SCHNITZEL (TONKATSU)
Fläskkotletter panerade i pankobröd och ost. Serveras med friterad potatis, teriyakisås, färsk grönsakssallad och vitlöksmajonäs.
RAGGMUNKAR- Serveras med stekt sidfläsk samt lingonsylt.
STEKT FLÄSK- Serveras med potatis och löksås.
BISTRONS FISKGRYTA
Med blandfisk och grönsaker. Serveras med kokt potatis, vitlöksbröd och aioli.
KYCKLING PASTA
Med champinjoner, purjolök, paprika och grädd-tomatsås. Toppas med riven ost.
VEGETARISK LASAGNE
Med tre sorters ost, spenat och grönsaker. Serveras med en krämig tomatsås och toppas med riven ost.
BEETROOTSSALLAD
Med rödbetor, fetaost, quinoa, sojabönor, rotfrukter, pumpafrön, rödlök och dijondressing.
V. 16 ONSDAG
KYCKLING KIEV
Kycklingfilé fylld med parmesansmör. Serveras med klyft potatis, varma grönsaker och fikonsås.
ISTERBAND
Serveras med stuvad potatis samt tärnade rödbetor.
FISH & CHIPS
Serveras med pommes, rädissallad, tartarsås, dill och citron.
PASTA SALAMI
Med oliver, purjolök, champinjoner, strimlad salami, tomat- och gräddsås. Toppas med riven ost.
VEGETARISK BALIGRYTA
Grönsaksgryta med kokosmjölk och kikärtor. Serveras med ångkokt basmatiris.
VEGANSALLAD
Med grönsaker, rostade rotfrukter, avokado, hummus, rostad sötmandel, böngroddar och örtolja.
V. 16 TORSDAG
BOEUF BOURGUIGNON
Med champinjoner, morötter, sidfläsk och rödvin. Serveras med potatismos och vitlöks haricoverts.
BACONLINDAD KÖTTFÄRSLIMPA
Serveras med en krämig sås, rostad potatis och grillade rotfrukter.
LAX WALLENBERGARE
Serveras med potatismos, skirat smör, lingonsylt och gröna ärtor.
KYCKLINGLASAGNE
Med tre sorters ost och grönsaker. Serveras med en krämig tomatsås och toppas med riven ost.
VEGETARISK BALIGRYTA
Med kikärtor, grönsaker, kokosmjölk. Serveras med basmatiris.
LAXSALLAD
Med quionoa, linser, rotfrukter, böngroddar samt pepparrotsdipp.
V. 15 FREDAG
BISTRONS KÖTTBULLAR
Med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och hemlagat potatismos.
SPANSK KÖTTGRYTA
Med kyckling, nötkött, chorizo korv samt bönor. Serveras med kokt potatis och creme fraiche.
KUMMELFILÈ
Serveras med klyft potatis, en färsk grönsakssallad, vitlöks majonnäs och gröna ärtor.
PASTA CARBONARA
Med bacon, sidfläsk, svartpeppar, äggula och grädde. Toppas med riven ost.
VEGETARISKA SPRINGROLLS
Fyllda med grönsaker och ost. Serveras med klyft potatis, tomatsalsa och örtdipp.
TONFISKSALLAD
Med tonfisk, rödlök, quinoa, rotfrukter, ägg, böngroddar samt vitlöksdressing.
Copyright ©2024 All rights reserved. Bistro Sickla